Субота, 11.05.2024, 12:01

Мостиське районне управління юстиції

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Липень » 25

Відповідно до статті 31 Закон України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” (далі- Закон) у  разі  постановлення  судового  рішення щодо скасування рішення засновників (учасників) юридичної особи або уповноваженого ними  органу  про внесення змін до установчих документів юридичної особи  або  про  визнання повністю або частково недійсними змін до

установчих документів юридичної особи суд у день набрання законної сили  судовим рішенням надсилає його юридичній особі - відповідачу для   вжиття   заходів   до  приведення  установчих  документів  у відповідність  із  прийнятим  судовим рішенням, а також державному реєстратору для внесення запису про судове рішення щодо скасування державної  реєстрації  змін  до  установчих  документів  ю ... Читати далі »

Переглядів: 1098 | Додав: Justycija | Дата: 25.07.2014 | Коментарі (0)

 Право оренди земельної ділянки - це засноване на договорі строкове платне володіння і користування земельною ділянкою, необхідною орендареві для провадження підприємницької та іншої діяльності.

Відносини, пов'язані  з орендою землі,  регулюються Земельним кодексом України,   Цивільним   кодексом   України ,      Законом України “Про оренду землі”,  законами  України,  іншими нормативно-правовими актами, прийнятими відповідно до них, а також договором оренди землі.

 Об'єктами оренди   є   земельні  ділянки,  що  перебувають  у власності громадян,  юридичних  осіб,  комунальній  або  державній власності.

Укладення договору  оренди  земельної   ділянки&nbs ... Читати далі »

Переглядів: 564 | Додав: Justycija | Дата: 25.07.2014 | Коментарі (0)

Надання інформації про зареєстровані земельні ділянки та про зареєстровані права здійснюється на центральному рівні Укрдержреєстром та Держземагентством в електронному вигляді телекомунікаційними каналами зв’язку з використанням електронного цифрового підпису. 
Технічна підтримка надання зазначеної інформації забезпечується адміністраторами Державного земельного кадастру та Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
Формування інформації про зареєстровані земельні ділянки здійснюється за допомогою програмного забезпечення Державного земельного кадастру, інформації про зареєстровані права - програмного забезпечення Державного реєстру прав.
Інформація про зареєстровані земельні ділянки та про зареєстровані права,  використовується виключно для цілей ведення Державного земельного кадастру та проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно установлених законом.
Держземагентство та Укрдержреєстр вживають згідно з вимогами зак ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: Justycija | Дата: 25.07.2014 | Коментарі (0)