Субота, 11.05.2024, 16:08

Мостиське районне управління юстиції

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 24 » Вийшов друком черговий номер журналу «Бюлетень Міністерства юстиції України». Нам 15 років!
10:47
Вийшов друком черговий номер журналу «Бюлетень Міністерства юстиції України». Нам 15 років!

Вийшов друком ювілейний номер журналу «Бюлетень Міністерства юстиції України». З нагоди 15-річчя від дня заснування на сторінках журналу розміщені привітання Міністра юстиції України Павла Петренка, Голови Конституційного Суду України Юрія Бауліна, ректорату Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, колективу Інституту держави і права імені Володимира Корецького, колективу Одеського національного університету імені Іллі Мечникова, редакції журналу Верховної Ради України «Віче» та журналу «Нотаріат України».

Тема номера – генезис, проблеми і перспективи удосконалення Конституції України, у матеріалі доктора юридичних наук, професора, заслуженого юриста України Владислава Федоренка.

«Юридичні акценти» щодо третьої річниці дії Конвенції Ради Європи про відмивання, пошук, арешт та конфіскацію доходів, одержаних злочинним шляхом, зроблені у статті, підготовленій Прес-службою Міністерства юстиції України.

У рубриці «Роз’яснення законодавства» розміщено матеріал фахівців Головного управління юстиції у Чернівецькій області щодо соціального захисту дітей-інвалідів. Про актуальні питання правового регулювання усиновлення читайте у матеріалі фахівця Департаменту цивільного, фінансового законодавства з питань земельних відносин Ольги Козачок.

В «Огляді подій» (з 12 травня до 12 червня) висвітлено події, що відбулися за участі Міністра і працівників центрального апарату, призначення, вітання з днем народження працівників органів юстиції. Перелік наказів, виданих у Міністерстві юстиції України у квітні-травні 2014 року, наведено у рубриці «Документи».

З «Юридичною думкою» про актуальні дослідження у галузях конституційного, цивільного, земельного, адміністративного, кримінального, міжнародного права ви можете ознайомитися на сторінках нашого фахового видання. Також у цій рубриці розміщена рецензія Олександра Дудорова на монографію О. Ф. Бантишева, О. В. Шамари «Кримінальна відповідальність за злочини проти основ національної безпеки України (проблеми кваліфікації)».

Переглядів: 461 | Додав: Justycija | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: