Субота, 11.05.2024, 21:06

Мостиське районне управління юстиції

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 28 » Вийшов друком черговий номер журналу «Бюлетень Міністерства юстиції»
11:29
Вийшов друком черговий номер журналу «Бюлетень Міністерства юстиції»

Юридичні акценти щодо легітимності діючої сьогодні влади в Україні зроблені в статті доктора юридичних наук, професора, члена робочої групи Конституційної комісії по підготовці проекту Конституції України 1996 року Анатолія Зайця та завідувача кафедри міжнародного права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, доктора юридичних наук, професора Михайла Буроменського.

Тема номера – «Україна – ЄС». Про стратегічний курс України на зближення з Європою та основні кроки, що зроблені Міністерством юстиції, у матеріалі рубрики «Діяльність Міністерства». Також про здійснення правової експертизи нормативно-правових актів в Міністерстві юстиції України читайте у матеріалі фахівця Департаменту реєстрації та систематизації нормативних актів, правоосвітньої діяльності Миколи Бортничука.

Про роль ОБСЄ в Україні, цілі та завдання, що поставлені перед Координатором проектів ОБСЄ в «Актуальному інтерв’ю» з Послом Мадіною Джарбусиновою.

Цікаво про метричні книги та дослідження родоводів, а також сьогодення ДП «Інформаційного центру» Міністерства юстиції України і результати роботи – у рубриці «Діяльність служб».

Актуально у номері: роз’яснення щодо зміни місця голосування без зміни виборчої адреси на позачергових виборах Президента України, довідкова інформація для громадян, які приїхали з Автономної Республіки Крим, а також правова допомога громадянам, що звертаються до Європейського суду з прав людини.

«Огляд подій» (з 9 квітня до 8 травня), що відбулися за участі Міністра і працівників центрального апарату та вітання з Днем народження працівників органів юстиції.

Призначення, що відбулися, та перелік наказів Міністерства юстиції, виданих у березні-квітні 2014 року – у рубриці «Документи».

З «Юридичною думкою» про актуальні дослідження у галузях конституційного, цивільного, господарського, адміністративного, фінансового, інформаційного, кримінального, міжнародного права Ви можете ознайомитися на сторінках нашого фахового видання.

Переглядів: 467 | Додав: Justycija | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: