Неділя, 12.05.2024, 00:11

Мостиське районне управління юстиції

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Березень » 19 » Інформаційна взаємодія між органом, що здійснює ведення Державного земельного кадастру та органом державної реєстрації прав
13:24
Інформаційна взаємодія між органом, що здійснює ведення Державного земельного кадастру та органом державної реєстрації прав

Надання інформації про зареєстровані земельні ділянки та про зареєстровані права здійснюється на центральному рівні Укрдержреєстром та Держземагентством в електронному вигляді телекомунікаційними каналами зв’язку з використанням електронного цифрового підпису.

Технічна підтримка надання зазначеної інформації забезпечується адміністраторами Державного земельного кадастру та Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Формування інформації про зареєстровані земельні ділянки здійснюється за допомогою програмного забезпечення Державного земельного кадастру, інформації про зареєстровані права - програмного забезпечення Державного реєстру прав.

Інформація про зареєстровані земельні ділянки та про зареєстровані права,  використовується виключно для цілей ведення Державного земельного кадастру та проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно установлених законом.

Держземагентство та Укрдержреєстр вживають згідно з вимогами законодавства заходів до забезпечення зберігання інформації про зареєстровані земельні ділянки та про зареєстровані права, запобігання несанкціонованому доступу до неї та її поширенню.

З метою забезпечення захисту інформації про зареєстровані земельні ділянки та про зареєстровані права використовуються відповідні засоби захисту інформації згідно з вимогами законодавства.

Надання інформації про зареєстровані земельні ділянки та про зареєстровані права здійснюється безоплатно.У процесі надання інформації про зареєстровані земельні ділянки та про зареєстровані права ведуться журнали обліку переданих та отриманих інформаційних файлів.

Орган, що здійснює ведення Державного земельного кадастру, одночасно з проведенням державної реєстрації земельної ділянки надає органу державної реєстрації прав інформацію про зареєстровані земельні ділянки, що міститься в Державному земельному кадастрі. В свою чергу орган державної реєстрації прав надає органу, що здійснює ведення Державного земельного кадастру, інформацію про зареєстровані права, що міститься в Державному реєстрі прав.

 

Начальник відділу

державної реєстрації речових прав

на нерухоме майно                                                                            О.С. Москалик

 

 

Переглядів: 842 | Додав: Justycija | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: